Referenser

”Min PT har tränat mig sedan flera år och som 50 plussare är jag stolt att säga att jag är starkare än jag var när jag var 25 år. Han är en kille som är seriös och alltid väl förberedd. Han skriker inte en i örat utan jobbar med mindre medel och får ännu bättre resultat. Jag kan rekommendera honom till alla som vill något med sin träning. Det jag gillar mest är att han verkligen varierar träningen och att den är anspassad till vad jag vill med min träning. Det är personlig träning som den skall vara som bäst!!”

”Jag vill överträffa mina mål och inom träning har detta blivit fullt möjligt genom att träna med en PT. Att ha ett bollplank när det gäller träning, kost och hälsa samt en coach som pushar mig att ta i lite mer i träningen har gett resultat som överträffat mina mål. Det kallar jag effektivt!”

”Det här är inte bara en personlig tränare. Han är mycket mer än det. En komplett bollplank i fråga om träning, kost och hälsa. Det som är fantastiskt är hans kvalitéer att vilja och faktiskt hjälpa människor inte bara uppnå sina mål utan även få bättre hälsa och livskvalitet vilket innebär att man mår bättre, får ett helt nytt tänk angående kost och i det långa loppet ett längre och hälsosammare liv.
Kan varmt rekommendera denna personliga tränaren vilken dag som helst på veckan.”

Jag kommer göra allt för att du ska nå ditt mål!